Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Szorgosan pótolnak kisdiákjaink!

2017. augusztus 09.

Ti mivel töltitek a nyarat? Szorgalmas tanulóink a nyári szünetben sem hagyják ott az iskolapadot, és lelkesen készülnek a következő tanévre!

A hírhez tartozó képek

Idén, 15 éves fennállásunkat ünnepelve több újdonságot szeretnénk bevezetni kongói iskolánkban. Örömmel jelentjük be Nektek, hogy nemrégiben a diákok nyári korrepetálására is sor kerülhetett! A College Othniel tanárai a nyári szünetben plusz órákat fognak tartani a gyerekeknek - de miért is van erre szükség?

Sajnos előfordul, hogy a gyerekek egy része rosszabbul teljesít társainál és aztán a vizsgákon már nehéz behozni a lemaradást. A nyári foglalkozás viszont remek lehetőség arra, hogy diákjaink nagyobb figyelmet kapva, saját tempójukban pótolhassanak. Emellett a nyári órák sokat hozzá tesznek a jó közösséghez is. Az év közben született barátságokat a nyáron sem kell szüneteltetniük a kis lurkóknak.

Köszönjük kinti kollégáink erőfeszítéseit, biztosak vagyunk abban, hogy a gyerekek könnyedén felzárkóznak majd, hiszen ne feledjétek: a szorgalom és a kitartó munka mindig meghozza az eredményét!