Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Ez aztán a karácsonyi évzárás! :)

2017. december 22.

Hatalmas öröm volt számunkra, hogy idén a karácsonyi vacsorát büszkeségünk, a nemrég orvosi diplomát szerzett Tshava társaságában tölthettük. Reméljük, hogy élményekben gazdag és hasznos időszak áll előtte Magyarországon.

A hírhez tartozó képek

Pár hete még abban sem lehettünk biztosak, hogy idén év vége előtt megérkezik -e közénk Tshava, kedden pedig már együtt ünnepelhettünk vele karácsonyi vacsoránkon! Az Alapítvány alapító tagjai, és Global Talent programunk Kongói diákjai is velünk tartottak. Csodás élmény volt ennyien együtt lenni, és visszatekinteni az elmúlt év eredményeire.

Alapítványunk elnöke, France Mutombo, évzáró beszédében hangsúlyozta, hogy összességben milyen sikeres évet is tudhatunk magunk mögött. Oktatás-támogató tevékenységünk mellett új izgalmas projektekbe kezdtünk, Magyarországon és Afrikában is. A 2018-as év pedig további kihívásokat tartogat majd számunkra; 15 éves fennállásunk alkalmából új álmok megvalósításába kezdünk az egészségügy területén.

Hálásan köszönjük ezt az évet minden támogatónknak! Tartsatok velünk jövőre is; hiszünk benne hogy együtt jelentős változásokat érhetünk el a sok nehézséggel küzdő, de mindig lenyűgöző Afrikai kontinensen.

Végezetül nézzétek meg ezt a rövid összefoglalót idei évünk legfontosabb eseményeiről: