Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Újra Afrika Expo!

2018. február 09.

Alapítványunk idén is képviselteti magát a legjelentősebb hazai Afrikával kapcsolatos rendezvényen, az Afrika Expón. Tartsatok velünk 2018-ban is, ünnepeljük meg együtt az afrikai kontinens varázslatos világát!

A hírhez tartozó képek

2018 március 1-étől 4-éig az utazás-kiállítás keretein belül idén is megtartásra kerül az Afrika Expo, amelyen szinte minden Magyarországon tevékenykedő Afrikával kapcsolatos szervezet részt vesz; civil szervezetektől kezdve, éttermeken keresztül egészen a nagykövetségekig. Ha érdekel Afrika színes és izgalmas kultúrája, semmiképp se hagyd ki ezt a rendezvényt!

Egy ilyen esemény igazán kiemeli az embert a szürke hétköznapok világából, a néha távolinak tűnő afrikai kultúra ízeit, színeit, hangulatát egy pár napra testközelben érezhetjük! A rendezvényen remek kulturális programok, előadások, zenei produkciók lesznek.

Mindig nagy öröm számunkra, mikor végre személyesen is találkozhatunk támogatóinkkal, gyertek el minél többen, töltsük el együtt, közösségben ezt a pár igazán különleges napot!

Idén három kiemelt témával készülünk a rendezvényre: jubileumi egészségügyi projektünkkel, a frissen elindult Solid Ground kampánnyal, illetve diák- és árvatámogatási programunkkal. Az Expón részletesen tudjuk majd bemutatni nektek mindhárom projektünket, örömmel válaszolunk majd kérdéseitekre és kíváncsian várjuk meglátásaitokat, javaslataitokat. 


Találkozzunk március 1-én a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban, és élvezzük együtt a pezsgő afrikai hangulatot négy napon keresztül!