Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Várjuk ezt a szép 2018-as évet Veletek!

2018. január 09.

Az évek során már-már hagyománnyá vált, hogy Elnökünk egy újévi köszöntőt mond mindannyiunk nevében. Most épp kongói iskolánkból küldte üzenetét, fogadjátok sok szeretettel! :)

További információk

Andre és Anna: egy igazi csapat!

2018. január 01.

December 14-16. között egy izgalmas turisztikai konferenciát rendeztek Kinshasában, amelyen kedves önkéntesünk, Anna és kongói egyetemistánk, Andre is részt vett! Olvassátok el a részleteket!

További információk

Ez aztán a karácsonyi évzárás! :)

2017. december 22.

Hatalmas öröm volt számunkra, hogy idén a karácsonyi vacsorát büszkeségünk, a nemrég orvosi diplomát szerzett Tshava társaságában tölthettük. Reméljük, hogy élményekben gazdag és hasznos időszak áll előtte Magyarországon.

További információk

Tshava Budapesten!! :)

2017. december 19.

Amiről néhány hete még csak álmodtunk, most valósággá vált! Tegnap a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren köszönthettük Tshavát, Alapítványunk első, júliusban orvosi diplomát szerző egyetemistáját!!

További információk

Üdvözölnek Titeket az etióp gyerekek! :)

2017. december 16.

Mint sokan tudjátok, kongói árvaházunk mellett idén szeptemberben Etiópiában is elindítottuk árvatámogatási programunkat, s pártfogásotokba vehettek 10 etióp kisgyermeket! Partnerárvaházunk munkatársai most új képekkel örvendeztettek meg minket, amelyeket most meg is mutatunk Nektek!

További információk