Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Kiváló elsőseink ünnepe

2017. július 20.

Hangos üdvrivalgástól zengett pár napja a College Othniel, és nemhiába! A legügyesebb elsősöket éljenezte az egész iskola!

További információk

Akár a profik! Elindult a toborzás az iskolában

2017. július 15.

Megkezdődött a nyári beiratkozási időszak Kongóban, ami nagyon izgalmas, hiszen kiderül, hogy a jövő tanévtől hány új diákot köszönthetünk! Hogyan népszerűsítik kongói munkatársaink a College Othnielt? Úgy, akár a profik!

További információk

Kenyérüzem állt a Tízórai projekt mellé!

2017. július 07.

Nem is közölhetnénk veletek fantasztikusabb hírt: mérföldkőnek számító Tízórai Projektünkben új partnert köszönthetünk: Kinshasa egyik legnagyobb kenyérüzeme szeptembertől több száz bagettel szeretne hozzájárulni a gyermekek étkeztetéséhez!

További információk

Ez kész is! Jöhet a középiskola! :)

2017. július 01.

Nagy ünneplés volt a minap a College Othnielben! Hatodikosaink két napos vizsgával zárták az általános iskolát. A szuper videóért és interjúért köszönettel tartozunk kongói munkatársainknak!

További információk

Ha nehéz is, szépen halad előre Andre élete!

2017. június 30.

Egyetemistánk, Andre elmesélte, hogyan fog felépülni a vizsgaidőszaka az idei tanévben, emellett a fiú lelkének mélységeibe is beengedett minket legújabb üzenetében.

További információk