Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Elnökünk vezényletével kezdődött a tanév!

2017. szeptember 20.

A College Othnielben hivatalosan is elstartolt a 2017/18-as tanév. Alapítványunk elnöke, France Mutombo is Kinshasába utazott és mindent előkészített a sikeres tanévkezdéshez.

További információk

A Nyelvparádé nálunk már hagyomány!

2017. szeptember 12.

Már hagyománynak számít alapítványunk életében, hogy az őszt a Nyelvparádén kezdjük. Idén 18. alkalommal került megrendezésre szeptember 8-10. között az esemény

További információk

Hajrá lányok! - A jövő kulcsa az oktatás

2017. szeptember 08.

Nemrég felfigyeltünk egy érdekes tanulmányra, amely azt vizsgálta, hogyan lehet javítani a lánygyermekek hozzáférési esélyeit és eredményeit az oktatásban, mindezt Kongó 8 különböző vidéki tartományában. Hogy eredményes volt-e a projekt? Az alábbi írásban olvashatjátok.

További információk

Irodát nyitottunk Kinshasában!

2017. augusztus 29.

Örömmel írjuk nektek, hogy 15 éves fennállásunk reformötletei közül sikerült egy újabbat valóra váltanunk. Hogy elősegítsük kinti kollégáink munkáját, új irodát nyitottunk Kinshasában.

További információk

A szomszéd gyerekek is segítenek

2017. augusztus 25.

Míg diákjaink a nyári órákon élesítik elméjüket, addig a környékbeli gyerekek is szívesen töltik szabadidejüket a College Othnielben. Nézzétek csak, nemrégiben miben segédkeztek!

További információk