Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Interjú Letitiával, a Global Talent Program új résztvevőjével

2017. november 16.

Nemrég egy igazán tehetséges kongói diáklánnyal gazdagodott Global Talent Programunk. Ismerjétek meg Letitiát!

További információk

Elindult Anna kongói missziója! :)

2017. november 14.

Bizony, ez így igaz! :) Újabb magyar önkéntest köszönthetünk Kongóban! Anna november 3-án érkezett Kinshasába, ahol 2 hónapot fog eltölteni Alapítványunk önkénteseként! Ismerjétek meg Anna történetét!

További információk

Elindult az AfroMag projekt klubesemény sorozata

2017. november 08.

Október 6-án megtartottuk AfroMag projektünk első és második, összevont klubeseményét!

További információk

Tízórai projekt az adjukossze.hu-n!!

2017. november 07.

HALLOTTATOK MÁR A WWW.ADJUKOSSZE.HU-RÓL? A mai napon a NIOK alapítvány jóvoltából ÚJRA ELINDÍTJUK A TÍZÓRAI PROJEKTET EZEN A LENYŰGÖZŐ OLDALON! Arra GYŰJTÜNK, hogy kisdiákjaink januártól ismét tízóraizhassanak kongói iskolánkban! Te is segítesz?

További információk

Israel első prédikációja

2017. október 20.

Legkisebb árvánk, Israel körül mindig történik valami izgalmas. A kisfiú nemrég a szomszéd gyerekekkel együtt segített az árvaház kerítésének újjáépítésében, most pedig egy örömteli esemény kapcsán írhatunk róla ismét.

További információk