Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Tekintse meg aktualitásainkat

Új kapuval bővült az árvaházi kerítés!

2018. március 19.

Fantasztikus hírt szeretnénk megosztani veletek! Néhány hónapja kezdtünk bele árvaházi kerítésünk megerősítésébe, és hatalmas előrelépések történtek: már új kapuja is van az árvák kerítésének! Szeretnénk megköszönni Nektek!

További információk

Adjunk 1 % esélyt egy élhető jövőért!

2018. március 08.

Az Afrikáért Alapítvány közhasznú szervezetként 1 százalékos felajánlásokat fogadhat. Támogasd az afrikai diákokat az alapítványunkon keresztül. Köszönjük!

További információk

Véget ért az Afrika Expo

2018. március 07.

Március 4-én véget ért Magyarország legnagyobb Afrikával kapcsolatos rendezvénye, az Afrika Expo. Olvassátok el rövid élménybeszámolónkat az eseményről!

További információk

15+ év - ÖSSZEFOGÁS EGY KLINIKA ÉPÍTÉSÉÉRT!

2018. március 01.

NAGYSZABÁSÚ EGÉSZSÉGÜGYI PROJEKTET INDÍT ALAPÍTVÁNYUNK! Egészségügyi központunk létrehozásával kongóiak ezreinek, köztük iskolánk és árvaházunk tanulóinak tudjuk majd garantálni a rendszeres, megfizethető egészségügyi ellátást. Merj velünk nagyot álmodni, és építsük fel együtt a klinikát!

További információk

Máris tízóraiznak a gyerekek! :)

2018. február 20.

Tavaly novemberi sikeres kampányunk és kedves adományozóinknak hála néhány hete ismét elindult a Tízórai projekt kongói iskolánkban! A gyerekek jóllakottak és boldogabbak, mint valaha!

További információk