10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. március 23.Jelentkezz hozzánk gyakornoknak!

Április eleji munkakezdéssel, MÁRCIUS 29-ig várjuk olyan egyetemisták és pályakezdők jelentkezését, akik elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás mellett, és szívesen belelátnának egy Afrikában hosszú távú fejlesztési projektekkel, Magyarországon pedig ismeretterjesztő,...

2017. március 21.A faji megkülönböztetés elleni küzdelem...

Március 21-én van az antirasszista világnap. 1966 óta emlékezünk meg erről minden évben. Kíváncsi vagy miért éppen ezen a napon? Önkéntesünk, Krajnik Ildikó cikkéből megtudhatod.

2017. március 07.André: mester és tanítvány

Támogatóinak köszönhetően újabb vizsgaidőszakot kezdhetett meg André Mutuale, Alapítványunk büszkesége a kongói egyetemen. És hogy mivel töltötte szabad perceit a fiú a felkészülés közben? Angolt tanított árváinknak a College Othnielben.

2017. március 07.Kint voltunk a VI. Afrika Expo és Vásáron

Ebben az évben március 2-5 között rendezték a VI. Afrika Expo és Vásárt. Természetesen mi is kinn voltunk, nem is kis sikerrel.

Projektek Legfrissebb projektjeink

Segíts, hogy újjáépítsük árvaházunk kerítését!

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3, méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Ehhez közel 1 millió forintra lenne szükségünk. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat! Köszönjük!

INDUL A TANÉV KONGÓBAN - Segíts Te is az új padok...

Ahhoz, hogy a gyerekek gördülékenyen jegyzetelhessenek, szükségük van 50 padra (15 000 Ft/db). Járulj hozzá Te is a kongói diákok oktatásához! Nyomj a "Támogatom" gombra és juttasd el hozzánk gyorsan és egyszerűen a bankkártyás fizetés segítségével bármilyen összegű...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból