10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. február 20.Megérkeztek Namangába a humanitárius...

Hétfő reggel landolt Nairobiban az a gép, ami három rendkívül elszánt tristát szállított Afrikába, akik egy humanitárius projekten fognak dolgozni.

2017. január 31.Együtt főztünk a januári önkéntes találkozón

Több mint egy éve minden hónapban, így januárban is megtartottuk az önkéntes találkozónkat. Ezúttal főztünk a Kajahu étteremben. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit készítettünk, olvass tovább...

2017. január 30.AFRIKA EXPO és VÁSÁR 2017-ben is

Időpont: 2017 március 2-5. (csüt.-vas.) Helyszín: Budapest, Hungexpo, A pavilon Várunk Téged is! A helyszínen keresd az Afrikáért Alapítvány standját.

2017. január 26.Ági, milyen volt Afrika?

"Kiskorom óta imádom Afrikát, mindig is érdekelt ez a kontinens. Az elmúlt években voltam olyan szerencsés, hogy több ízben is ellátogathattam ide, így személyes tapasztalatból tudtam, hogy Afrika jóval több, szebb, érdekesebb annál, mint amit a médiában hallunk."

Projektek Legfrissebb projektjeink

Segíts, hogy újjáépítsük árvaházunk kerítését!

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3, méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Ehhez közel 1 millió forintra lenne szükségünk. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat! Köszönjük!

INDUL A TANÉV KONGÓBAN - Segíts Te is az új padok...

Ahhoz, hogy a gyerekek gördülékenyen jegyzetelhessenek, szükségük van 50 padra (15 000 Ft/db). Járulj hozzá Te is a kongói diákok oktatásához! Nyomj a "Támogatom" gombra és juttasd el hozzánk gyorsan és egyszerűen a bankkártyás fizetés segítségével bármilyen összegű...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból