10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. április 27.Adó 1 százalék felajánlás

Az Afrikáért Alapítvány közhasznú szervezetként 1 százalékos felajánlásokat fogadhat. Támogasd az afrikai diákokat az alapítványunkon keresztül. Köszönjük!

2017. április 17.Sikerült a pad projekt!- Új padok az...

A tavalyi évben új iskolapadok megvásárlásához kértük a segítségeteket. Örömmel jelentjük be, hogy a College Othniel iskolásai megkapták a frissen vásárolt padokat, amelyeket a Ti felajánlásaitokból finanszíroztunk. Hálásan köszönjük!

2017. április 15.France szülői értekezlete a College...

Alapítványunk elnöke, France Mutombo márciusban Kongóba utazott, újfent rengeteg tervvel és elképzeléssel Iskolánk fejlesztésével kapcsolatban. France missziója végén egy a Kongóban cseppet sem általánosnak számító szülői értekezletet tartott.

2017. április 12.Új magyar munkatárs a College Othnielben

Varga Mariann március közepén érkezett meg Kinshasa-ba, ahol 7 hónapot tölt majd az Afrikáért Alapítvány munkatársaként. A 26 éves közgazdász lány érkeztével számos új ötletet kívánunk megvalósítani Kongóban, hozzájárulva ezzel a helyi oktatási, szociális és gazdasági helyzet...

Projektek Legfrissebb projektjeink

Segíts, hogy újjáépítsük árvaházunk kerítését!

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3, méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Ehhez közel 1 millió forintra lenne szükségünk. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat! Köszönjük!

Orvos szeretnék lenni

Egy Afrikában, Kongóban élő árva fiúnak keresünk támogatókat orvosi egyetemi tanulmányainak folytatásához! Ahhoz, hogy Tshava a 6. évet is sikerrel folytathassa, további támogatókat keresünk! Az is nagy segítség, ha valaki a tandíj egy részét vállalja. Több támogató esetén ugyanis a...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból