10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. március 24.Nemzetközi optikai cég látogatott el...

Az Essilor optikai cég delegációja tett látogatást az Afrikáért Alapítvány kongói iskolájában. A francia vállalat küldöttsége és az Alapítvány egyaránt elkötelezettek az afrikai szemgyógyítás, illetve a helyi optikai fejlesztések és szakember képzések iránt.

2017. március 23.Jelentkezz hozzánk gyakornoknak!

Április eleji munkakezdéssel, MÁRCIUS 29-ig várjuk olyan egyetemisták és pályakezdők jelentkezését, akik elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás mellett, és szívesen belelátnának egy Afrikában hosszú távú fejlesztési projektekkel, Magyarországon pedig ismeretterjesztő,...

2017. március 21.Tanzánia - örök élmény maradsz!

Már olvashattátok a hírt, hogy három kalandvágyó humanitárius turistánk, Mari, Zoli és Gábor február második felében Tanzániában járt. Most egy kis ízelítőt kaphattok az élményeikből! Így írtak ők az átélt kalandokról.

2017. március 21.A faji megkülönböztetés elleni küzdelem...

Március 21-én van az antirasszista világnap. 1966 óta emlékezünk meg erről minden évben. Kíváncsi vagy miért éppen ezen a napon? Önkéntesünk, Krajnik Ildikó cikkéből megtudhatod.

Projektek Legfrissebb projektjeink

Segíts, hogy újjáépítsük árvaházunk kerítését!

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3, méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Ehhez közel 1 millió forintra lenne szükségünk. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat! Köszönjük!

INDUL A TANÉV KONGÓBAN - Segíts Te is az új padok...

Ahhoz, hogy a gyerekek gördülékenyen jegyzetelhessenek, szükségük van 50 padra (15 000 Ft/db). Járulj hozzá Te is a kongói diákok oktatásához! Nyomj a "Támogatom" gombra és juttasd el hozzánk gyorsan és egyszerűen a bankkártyás fizetés segítségével bármilyen összegű...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból