10 év!

Alapítványunk 10 éves fennállását 2012-ben ünnepeltünk. Összegeztük, hogy mit végeztünk el, és prioritásokat állítottunk fel a jövő feladatait tekintve. Továbbra is elsődleges célunk, hogy a jelenlegi közel 500 afrikai diáknál még többnek tudjunk színvonalas oktatást nyújtani, és hogy 11 árvánkról a lehető legkörültekintőbben tudjunk gondoskodni. A siker érdekében programjainkat folyamatosan továbbfejlesztjük.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2017. január 10.Kongó békés politikai egyezménnyel zárta...

A szeptember óta tartó tüntetések után a politikai kedélyek megnyugodni látszanak Kongóban. A püspöki kar által tető alá hozott megállapodás értelmében az elnök hivatalban marad a következő választásokig, ugyanakkor a miniszterelnököt az ellenzék soraiból nevezi ki.

2017. január 10.Újévi köszöntő

Az alábbiakban alapítványunk elnökének, France Mutombo Tshimuanganak újévi köszöntőjét olvashatod. Idén 15 évesek lettünk, hogyan is telt ez az év, milyen új célokat tűzhetünk ki magunk számára.

2016. december 23.Ági beszámolója - Egy hét Tanzániában

Önkéntesünk egy hetet töltött a tanzániai iskolánkban Namangában. Olvass tovább és tudj meg többet Ági kalandjairól.

2016. december 23.Utazz velünk Tanzániába!

Afrika. Vadregényes, szép, természetes, izgalmas. Törzsi kultúra, ősi szokások, szegény, de boldog emberek. Az Afrikáért Alapítvány sok éve szervez humanitárius turista utakat Közép-Afrikába, valódi Afrika-élményt nyújtva az arra vágyóknak.

Projektek Legfrissebb projektjeink

Segíts, hogy újjáépítsük árvaházunk kerítését!

Szeretnénk egy fél méter vastag, és 3, méter magas téglafal kerítést építeni, amely teljes biztonságot nyújt gyermekeinknek és ellenáll az időjárási viszontagságoknak is. Ehhez közel 1 millió forintra lenne szükségünk. Segíts te is, hogy biztonságban tudhassuk árváinkat! Köszönjük!

INDUL A TANÉV KONGÓBAN - Segíts Te is az új padok...

Ahhoz, hogy a gyerekek gördülékenyen jegyzetelhessenek, szükségük van 50 padra (15 000 Ft/db). Járulj hozzá Te is a kongói diákok oktatásához! Nyomj a "Támogatom" gombra és juttasd el hozzánk gyorsan és egyszerűen a bankkártyás fizetés segítségével bármilyen összegű...

Galéria Ízelítő a legfrissebb képgalériánkból