15 év!

Alapítványunk immár 15 éve munkálkodik azért, hogy Afrikában hátrányos helyzetű gyermekek számára egy élhetőbb jövő lehetőségét biztosítsa. Mára kongói, tanzániai és etióp partnereinkkel együttműködve, évente több mint 500 gyermeket veszünk pártfogásunkba. 15 éves fennállásunkat megünnepelve nekivágunk egy új, nagyszabású projektnek az egészségügyi tevékenységünk újraértelmezésével és új alapokra helyezésével.

Aktualitások Ízelítő a legfrisebb híreinkből

2018. március 19.Új kapuval bővült az árvaházi kerítés!

Fantasztikus hírt szeretnénk megosztani veletek! Néhány hónapja kezdtünk bele árvaházi kerítésünk megerősítésébe, és hatalmas előrelépések történtek: már új kapuja is van az árvák kerítésének! Szeretnénk megköszönni Nektek!

2018. március 08.Adjunk 1 % esélyt egy élhető jövőért!

Az Afrikáért Alapítvány közhasznú szervezetként 1 százalékos felajánlásokat fogadhat. Támogasd az afrikai diákokat az alapítványunkon keresztül. Köszönjük!

2018. március 07.Véget ért az Afrika Expo

Március 4-én véget ért Magyarország legnagyobb Afrikával kapcsolatos rendezvénye, az Afrika Expo. Olvassátok el rövid élménybeszámolónkat az eseményről!

2018. március 01.15+ év - ÖSSZEFOGÁS EGY KLINIKA ÉPÍTÉSÉÉRT!

NAGYSZABÁSÚ EGÉSZSÉGÜGYI PROJEKTET INDÍT ALAPÍTVÁNYUNK! Egészségügyi központunk létrehozásával kongóiak ezreinek, köztük iskolánk és árvaházunk tanulóinak tudjuk majd garantálni a rendszeres, megfizethető egészségügyi ellátást. Merj velünk nagyot álmodni, és építsük fel együtt a klinikát!

Projektek Legfrissebb projektjeink

FOGJUNK ÖSSZE EGY KLINIKA ÉPÍTÉSÉÉRT!

NAGYSZABÁSÚ EGÉSZSÉGÜGYI PROJEKTET INDÍT AZ AFRIKÁÉRT ALAPÍTVÁNY! Alapítványunk 15 éves fennállása tökéletes alkalmat kínál arra, hogy új alapokra helyezzük eddigi egészségügyi munkánkat és nekivágjunk álmunk megvalósításának, egy saját működtetésű egészségügyi klinika létrehozásának!

Simba projekt - Kerítés az árvaházhoz!

Másfél éve komoly gyűjtésbe kezdtünk, hogy helyrehozzuk árváink hirtelen megrongálódott kerítését. Kongói önkéntesünk, Anna most egy nem mindennapi ötlettel állt elő, így képzeljétek, végre elkezdődhetett az építkezés! Kérjük, most Te is segíts! Építsük újjá a kerítést, téglánként!