Útinaplók

Afrika mindenkiben más nyomot hagy. Nincs két egyforma ember, aki ugyanúgy mesélné el mindazt, amit itt látott, átélt. Útinaplónkból megtudhatja, kire milyen hatást gyakorolt ez a különleges ország, a maga egyedi, utánozhatatlan kultúrájával, meseszép tájaival. A humanitárius turizmus résztvevői éppúgy megosztják gondolataikat, érzéseiket, tapasztalataikat, mint azok, akik az Alapítvány munkája kapcsán már hosszabb ideje itt tartózkodnak.

Tekintse meg útinaplóinkat

Hogyan segítette Kati gyermekkori álma valóra válását egy Tanzániába vezető humanitárius út?

2014. július 05 - 2014. augusztus 05.

"Szünetekben gyakran, mint egy karácsonyfán csüngtek rajtam és próbáltak minden érzékszervükkel birtokba venni, megismerni. Egy-egy angol óra után egymással versenyezve igyekeztek engem is „továbbképezni”, az éppen akkor tanultakat egymás szavába vágva próbálták velem is elsajátíttatni."

További információk

Látogatás a Gomai menekülttáborba 2014 januárjában

2014. január 10 - 2014. január 20.

Alapítványunk elnöke, France Mutombo, 2014 januárjában a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részén fekvő Goma városába látogatott, ahol egy hatalmas menekülttábor található.

További információk

Humanitárius Turizmus Kongóba 2013 nyarán

2013. július 12 - 2012. június 19.

Pár mondatban leírni mindazt, amit a Kongói Demokratikus Köztársaságban tapasztaltunk, lehetetlen. Éppoly lehetetlen, mint 1O nap alatt megismerni egy új kontinenst, új kultúrát, új népet. Mi mégis megpróbálkozunk a lehetetlennel.

További információk

Lídia karácsonya Tanzániai árváival 2012

2012. december 22 - 2012. december 25.

Füle Lídia korábbi humanitárius turista, aki jelenleg önkéntesként tevékenykedik Alapítványunknál, a 2012-es év karácsonyát a namagnai árvákkal töltötte, ahová visszahúzta a szíve.

További információk

Kongó Humanitárius Turizmus 2012

2012. november 30 - 2012. december 30.

Koldus-szegényen, királyi gazdagon! — A jóságos turisták hazatértek Afrika szívéből Az Afrikáért Alapítvány által szervezett humanitárius turista csoport tagjai felejthetetlen élményekkel gazdagon, sikeresen hazaértek Kongóból. Az Alapítvány tízedik születésnapját a Kongói Demokratikus Köztársaságban is megünnepelte magyar segítő utazók,...

További információk