Vendégkönyv

Vendégkönyvünkben mindenkinek megadjuk a lehetőséget, hogy elmondhassa véleményét, észrevételét az Afrikáért Alapítvánnyal kapcsolatban. Legyen szó akár missziós küldetésünkről, a kontinens lakóiról, az örökbefogadásra váró árvákról, vagy akár saját tapasztalatokról, itt megoszthatja gondolatait.

Vendégkönyv bejegyzéseink

2017. április 18. - 18:48Daru Ibolya Erzsébet

Magyarország - Székesfehérvár

Tisztelt Alapítók, Önkéntesek és Támogatók! Csodálom és köszönöm áldozatos munkájukat.
Nehéz és veszélyes korban tesznek tanulságot az emberben rejlő, néha el-el felejtett valódi emberségről. Kívánom, minél erőteljesebb hangon , minél szélesebb körben tehessék!

2017. Február 09. - 16:36Ági

Magyarország

Sziasztok!
Gratulálok a munkátokhoz és még sok-sok önkéntest kívánok Nektek!

2013. November 07. - 19:14Szabó Edit

Magyar - Budapest

Szép napot Mindenkinek!
Úgy 30 évvel ezelőtt volt szerencsém 6 hetet tölteni Tanzániában. Míg élek, nem felejtem el. Azóta vagyok rajongó, és igyekszem figyelemmel kísérni a történéseket. Örülök hogy Rátok találtam, már részt vettem 1-2 rendezvényeteken, és igyekszem lehetőségeimhez képest támogatni a programokat. Ha épp máshogy nem, hát sok-sok FB-os megosztással. :-) További sok sikert, kitartást, és sok-sok mosolygós afrikai arcocskát kívánok!! Üdvözlettel Szabó Edit Ui: várom a karácsonyi csomag akciót! :-)

2012. Január 02. - 21:19SERMILLA

Magyar ország - Budapest

Sziasztok!
Örülök,hogy vagytok és, hogy tudjátok tenni azt amit Isten rátok bizott.Sok erőt,és kitartást hozzá!
Üdv:Sermilla

2011. Január 24. - 10:24Madelene Godfrey

New Zealand

Keep up the good work. Erika Erdodi sent me the link to your site and you are truly doing a wonderful work! May God richly bless you all!