Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Bemutatjuk két új honlapunkat!

2012. október 10.

Elindult két új honlapunk, amelyeken részletesebb tájékoztatást kaphatnak 10 éves programunk két fontos pilléréről:
www.humtur.hu
www.hagyjnyomot.hu
Fedezze fel Ön is innovatív online felületeink lehetőségeit!

A hírhez tartozó képek

Ízelítő két honlapunk izgalmas  újdonságaiból:

A "Hagyj nyomot!" rendszer egy új, egyedülálló kezdeményezés, mely az internet alapú adományozás lehetőségeit kínálja fel a segíteni szándékozóknak. A rendszer alapját a www.hagyjnyomot.hu honlap adja, melyen keresztül a támogató eljuttathatja adományának összegét a támogatni kívánt projekt részére. A befizetett támogatás azonnal láthatóvá válik, valamint a támogatott projekt fejlődése is könnyen nyomon követhető. A honlapon található egy virtuális fal, melyen keresztül téglákat lehet megvásárolni, mely téglák értékéből a valóságos projekt finanszírozásra kerül. 

A virtuális téglán látható a támogatás mértéke és az adományozó által rögzített idézet és logója/arcképe, amennyiben ezt is szeretné feltölteni.  A "Hagyj nyomot!" program része, hogy a virtuálisan megvásárolt téglákat a projektek helyszínén, Afrikában is elkészítjük a maguk fizikai valóságában, melybe belevéssük az adományozó nevét. Amennyiben személyesen szeretne nyomot hagyni Afrikában és a projekt helyszínén létrehozni virtuális téglájának valódi mását, úgy csatlakozzon humanitárius turista programunkhoz! 


A humanitárius turizmus egy olyan újfajta, Magyarországon eddig ismeretlen turisztikai program, mely ötvözi az egzotikus nyaralás és a humanitárius misszió elemeit. A különleges utazások célja, hogy az aktív pihenés mellett hitelesen, közvetlenül ismertessék meg az utazókkal a fekete kontinens szépségeit, az afrikai hétköznapokat. Minden résztvevő aktív módon pihenhet, és egy olyan életre szóló emberi és egyben autentikus afrikai élményben lesz része, mely a már-már sablonossá vált klasszikus, és gyakran egysíkú utazásokkal szinte összehasonlíthatatlan. Az utazóknak a 12-15 napos utak során, az alapítvány helyi tapasztalatainak és kapcsolatainak köszönhetően lehetőségük nyílik biztonságos körülmények között megismerkedni az afrikai élet olyan területeivel és az ország olyan turisztikai látványosságaival is, amelyek egy egyszerű turista számára nem elérhetőek. Szintén páratlan lehetőségként, az évente többször szervezett utazások során különös hangsúlyt kap egy humanitárius mini-projekt csapatmunkában történő megvalósítása is, melynek költségeit az utazási díj tartalmazza. - www.humtur.hu -

Bővebb információkért, a programok aktualitásainak megismeréséért kattintson a hivatkozásokra! Kívánjuk, hogy Ön is részesüljön Afrika megannyi kincsében, miközben segítő kezet nyújt az arra igazán rászorulóknak!