Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

KÖNYV- ÉS EGYENRUHA AKCIÓINK EREDMÉNYEIRŐL

2012. október 26.

Idén tankönyvekre gyűjtöttünk támogatásokat. Egyenruha akciónkban a pénzadományon kívül fehér inget, blúzt, sötétkék nadrágot, szoknyát is fogadtunk irodánkban.
Köszönjük lelkes támogatóink adományait!

A hírhez tartozó képek

 KÖNYV- ÉS EGYENRUHA AKCIÓINK EREDMÉNYEIRŐL

Ahogyan arról korábbi hírlevelünkben már beszámoltunk, elkezdődött a tankönyv- és egyenruha gyűjtőakcióink eredményének átadása Kongóban. Az eddigi képek facebook oldalunkon is megtalálhatóak a hivatkozásra kattintva.

Idén nyáron tankönyvekre gyűjtöttünk támogatásokat. Először a kötelező tananyaghoz tartozó könyveket vesszük meg. A könyvvásárlásra befolyt összegből 17 példányt tudunk beszerezni.

Egyenruha akciónkban a pénzadományon kívül fehér inget, blúzt, sötétkék nadrágot, szoknyát is fogadtunk irodánkban. Az akcióban 14 darab teljes uniformisra gyűlt össze a szükséges összeg, ezen kívül hét ingecske is beérkezett, melyeket önkénteseink vittek el. 

Diákjaink ás árváink nevében is hálásan köszönjük adományaikat!

Afrikáért Alapítvány