Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Hazatértek!

2013. január 03.

Családjuk nagy örömére hazatértek munkatársaink Kongóból a 2012-es év záró misszióútjáról december 30-án, mintegy egy hónap kinti munka után. Beszámolóik hamarosan olvashatóak és láthatóak lesznek.
Anita, France és Tibor, szeretettel üdvözlünk Titeket újra itthon!

A hírhez tartozó képek

 Családjuk nagy örömére hazatértek munkatársaink Kongóból a 2012-es év záró misszióútjáról december 30-án, egy hónap kinti munka után. Beszámolóik hamarosan olvashatóak és láthatóak lesznek, melyeket folyamatosan teszünk elérhetővé. Útinaplókat itt olvashatnak, ezeket frissítjük még. A facebookon is nyomon követhetőek eddigi képes híreik, illetve személyes oldalaik. Kellemes böngészést kívánunk!

France Mutombo, alapítványunk elnöke november vége óta dolgozott Kinshasában, az őt hamarosan követő humanitárius turisták illetve a szeptember óta ott szolgálatot teljesítő EVS önkéntesek, emellett más hivatalos teendők elintézésae érdekében.

Frák Anita, aki az alapítvány budapesti irodájának vezetője, hosszú évek lelkes és önfeláldozó munkája után, egyben egyik diákunk hűséges támogatójaként vágott bele az izgalmas felfedezőútba.

Balogh Tibor, aki alapítványunk társalapítója és kuratóriumi tagja, szintén szerette volna élőben is látni, amit az elmúlt 10 év során sikerült létrehozni. Emellett maga is tevékeny részt akart vállalni a kongóiak hosszútávú, maradandó megsegítésében.

Alapítványunk minden munkatársa nevében szeretettel köszöntjük őket újra Magyarországon!

Kívánjuk minden kedves támogatónknak, partnerünknek és barátunknak, hogy az új évben Isten áldása kísérje utunkat, úgy egyéni életünkben, mint a közös, Afrikáért és az ott élőkért végzett munkánk során!