Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Irodát nyitottunk Kinshasában!

2017. augusztus 29.

Örömmel írjuk nektek, hogy 15 éves fennállásunk reformötletei közül sikerült egy újabbat valóra váltanunk. Hogy elősegítsük kinti kollégáink munkáját, új irodát nyitottunk Kinshasában.

A hírhez tartozó képek

Nem is kezdődhetne lendületesebben az új tanév Kongóban! Egy régóta dédelgetett álmunk megvalósulását követhettük nyomon az elmúlt hetekben, ugyanis új irodánk nyílt Kinshasa városi forgatagában! Kinti kollégáink munkájához már régóta szükséges volt egy olyan székhely, ahonnan zavartalanul elláthatják a mindennapi teendőket.

Új irodánkban minden körülmény adott a munkavégzéshez, kezdve az áramszolgáltatástól az internetig, arról nem is beszélve, hogy céges támogatói találkozókra, és a Global Talent iránt érdeklődőkkel való tárgyalásokra is kiválóan alkalmas lesz a helyiség.

Itt láthatjátok az ünnepi pillanatot, amikor felkerült az irodára Alapítványunk cégére.

Nagy boldogság számunkra az új iroda létrejötte, és biztosak vagyunk benne, hogy sok-sok új ötlet és együttműködés bölcsője lesz majd a kinshasai dolgozószoba!


És mi újság Alapítványunk iskolájában? Már csak néhány nap és újra tanítás!

Ha Te is hozzájárulnál egy-egy árva gyermek méltó életkörülményeinek, étkezésének biztosításához vagy támogatnád kongói diákjaink iskoláztatását, kattints ide a támogatható gyerekek megismeréséhez.

Segíteni kiváltság!