Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

A Nyelvparádé nálunk már hagyomány!

2017. szeptember 12.

Már hagyománynak számít alapítványunk életében, hogy az őszt a Nyelvparádén kezdjük. Idén 18. alkalommal került megrendezésre szeptember 8-10. között az esemény

A hírhez tartozó képek

Már hagyománynak számít alapítványunk életében, hogy az őszt a Nyelvparádén kezdjük. Idén 18. alkalommal került megrendezésre szeptember 8-10. között az esemény. Délelőtt 10:00 órától, egészen este 18:00 óráig bezárólag izgalmas, színes programokkal készültek a szervezők. Emellett az egész Millenáris D- épülete megtelt a kiállítókkal, akik között nyelviskolák, nyelvkönyvkiadók, nyelvi utaztatók, nyelvvizsgaközpontok is képviseltették magukat. Ebben a profi közegben kapott helyet alapítványunk standja.

Lelkes önkénteseinknek és munkatársainknak hála, a standunkhoz érkező minden látogató, érdeklődő választ kapott kérdéseire. Mi kézműves kongói ékszerekkel és dísztárgyakkal készültünk, illetve idén is lehetőséget biztosítattunk arra, hogy minél több afrikai gyermek életét tegyék, szebbé Fogadj örökbe! programunk keretébe bekapcsolódó, segítő szándékú támogatóink.

Alapítványunk elnöke pedig egy különleges nyelvórával készült. Pénteken 16:00-tól az arra járók bekapcsolódhattak France interaktív órájába, ahol a fekete kontinens különleges nyelveivel ismerkedtek a résztvevők. A program nagyon vidám hangulatban telt, és reméljük sok-sok új élménnyel gazdagodhattak azok, akik személyesen találkoztak velünk ezen a kellemes hosszú hétvégén.