Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Véget ért Anna kongói missziója…

2018. február 06.

Két tartalmas és megannyi élménnyel teli hónap után Békefi Anna szerencsésen hazaérkezett Magyarországra. Kíváncsiak vagytok Anna egyik legutolsó pillanatára Kongóban? Ha igen, tekintsétek meg aktualitásunkat!

A hírhez tartozó képek

Kedves önkéntesünk, Anna novemberben utazott ki Kongóba, hihetetlen elszántsággal és tenni akarással. Anna személyében egy nagyon kedves, és talpraesett hölgyet ismerhettünk meg, aki segített minket mind a diáktámogatási -, mind a Global Talent program gondozásában, s ő volt az, aki orvosunkat, Tshavát is útra indította magyarországi kalandjában.

Annának a feladatok mellett rengeteg személyes élményben volt része, boldogan mondhatjuk, hogy önkéntesünket mindenki megszerette! Búcsúzóul hadd mutassuk meg Nektek Anna egyik utolsó estéjét a La Providence árvaház gyermekeivel. :)


Bár Anna missziója véget ért, bízunk abban, hogy a közös munkánknak még lesz folytatása! :)
Hálásan köszönünk mindent, Anna!

Mint sokan tudjátok, önkéntesünk egy igazán izgalmas blogot is vezetett a két hónap alatt. Ha szívesen olvasnátok kongói mindennapjairól, feltétlenül látogassatok el az animanna.blog.hu oldalra!