Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

15+ év - ÖSSZEFOGÁS EGY KLINIKA ÉPÍTÉSÉÉRT!

2018. március 01.

NAGYSZABÁSÚ EGÉSZSÉGÜGYI PROJEKTET INDÍT ALAPÍTVÁNYUNK! Egészségügyi központunk létrehozásával kongóiak ezreinek, köztük iskolánk és árvaházunk tanulóinak tudjuk majd garantálni a rendszeres, megfizethető egészségügyi ellátást. Merj velünk nagyot álmodni, és építsük fel együtt a klinikát!

A hírhez tartozó képek

NAGYSZABÁSÚ EGÉSZSÉGÜGYI PROJEKTET INDÍT A 15 ÉVES AFRIKÁÉRT ALAPÍTVÁNY!

Alapítványunk egy egészségügyi klinika létesítését tűzte ki célul a Kongói Demokratikus Köztársaság fővárosának egyik szegénynegyedében. A klinika megépülésével kongóaik ezrei, köztük gyermekek és nők jutnak majd rendszeres és megfizethető egészségügyi ellátáshoz.

A kitűzött célokat az alapítvány kezdetben 75 millió Ft értekben, egy kisebb egészségügyi központ 2018-ban kezdődő megépítésén, később pedig egy hosszú távra, önfenntartó módon működő komplex klinika létesítésén keresztül valósítja meg.

A 75 millió forintos összeget egy országos és nemzetközi rendezvénysorozat segítségével szeretnénk előteremteni, ahol az alapítvány árvából lett orvosának, Dr. Tshava Tonának is kulcsszerepe lesz: orvosi szakértelmével és kongói rezidens tapasztalataival hitelesíti a projektet.

Ugyan az összeg jelentős, AZ ADOMÁNYOZÁS ÖRÖME BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ, hiszen 5000 NAGYLELKŰ TÁMOGATÓ ajánlott adományának (HAVI csupán 1250 FT-OS SEGÍTSÉGÉVEL egy éven keresztül) máris FELÉPÜLHET AZ EGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT ÉPÜLETE!

Csatlakozz Te is a klinika építéséhez!Nagyszabású projektünkre már a sajtó is felfigyelt; merj velünk Te is nagyot álmodni, hisz hasonló módon építettük fel kongói iskolánkat és az árvaházat is...tégláról téglára, sok jóakaró ember segítségével!

Hálásan vesszük, ha adománygyűjtésünket Facebook-on és ismerősi körödben is terjeszted!
Köszönünk szépen mindennemű segítséget!