Vissza

Aktualitások

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél több rászoruló afrikai gyermeken és családon tudjunk segíteni, s segítségünk minél hatékonyabb, szektorokon átívelő és fenntartható legyen. Helyszíni projektjeink mellett hazánkban is számos előadást és programot szervezünk azért, hogy mindenki megismerhesse Afrika kulturális és természeti értékeit. Igyekszünk minél nagyobb közönséghez eljutni, bemutatni az Afrikáért Alapítvány munkásságát, s minél több támogatót nyerni meg ügyünk érdekében. Eseményeinkről, híreinkről aktualitásainkat böngészve tájékozódhat.

Új kapuval bővült az árvaházi kerítés!

2018. március 19.

Fantasztikus hírt szeretnénk megosztani veletek! Néhány hónapja kezdtünk bele árvaházi kerítésünk megerősítésébe, és hatalmas előrelépések történtek: már új kapuja is van az árvák kerítésének! Szeretnénk megköszönni Nektek!

A hírhez tartozó képek

Talán már hallottatok arról, hogy 2016 nyarán megrongálódott kongói árvaházunk kerítése. Az anyagi kár és a kerítéstörmelékek látványa mellett az volt a legnehezebb, hogy a gyerekek innentől fogva a rossz kongói közbiztonsági helyzetben hajtották nyugovóra a fejüket.

Alapítványunk a támogatók segítségével azonnali gyűjésbe kezdett, majd tavaly decemberben önkéntesünk, Békefi Anna is csatlakozott a gyűjtéshez Simba projekt néven.

Az elmúlt időszakban boldogan osztottuk meg Veletek, milyen szépen folynak a munkálatok, múlt héten pedig az építkezés újabb fordulóponthoz érkezett: a kerítés egyre magasabb és már új kapuja is van az árvák kerítésének!

Köszönjük szépen, hogy ennyien segítettetek minket az elmúlt időben, nem lehetünk elég hálásak nektek!


A kerítés hátulja ugyan hamarosan elkészül, azonban szeretnénk, ha a jövőben árvaházunkat elölről is egy 3 méter magas kerítés védené! Kérjük, segíts és kapcsolódj be adománygyűjtésünkbe Te is!

Nagyon szépen köszönjük!