Vissza

Projektek

Kérjük, olvassa el projektjeinkről szóló leírásokat, és amennyiben támogatni kívánja az adott célt a projekt leírása alatt található „támogatom” gomb megnyomásával megteheti azt.

Köszönjük érdeklődését!

KÖZTÜNK ÉLNEK - Ismered őket?

befejezett projekt

2013-as projektünk célja az volt, hogy megkönnyítsük a bevándorlók integrációját, illetve hogy a hazai társadalom elfogadóbb, befogadóbb legyen velük szemben.

 Köztünk élnek! -Ismerd meg őket!

Ha megesett már veled, hogy külföldön megkísértett a gondolat, hogy akár oda is költöznél, biztosan végiggondoltad, vajon mennyire lenne egyszerű a beilleszkedésed. Ha itthon vannak bevándorló ismerőseid, tudod, hogy nekik nincs túl könnyű dolguk ebben a tekintetben.

Projektünk célja az volt, hogy megkönnyítsük az ő integrációjukat, illetve hogy a hazai társadalom elfogadóbb, befogadóbb legyen velük szemben.

A projekt az Európai Unió Európai Integrációs Alapjának támogatásával valósult meg.

A "Köztünk élnek. Ismered őket?" projekt megvalósítója a RendezvényParádé Kft. és az Afrikáért Alapítvány.

A RendezvényParádé Kft. tagjai 2000. óta szerveznek oktatási kiállításokat és egyéb rendezvényeket,
melyek többsége más kultúrák jobb megismerését, elfogadását segíti – többek közt a nyelvi
akadályok feloldásával.

•Nyelvparádé – a nyelvtanulási lehetőségek vására

•Afrikai Napok

•Latin-amerikai Napok

•Latin-amerikai Filmfesztivál

•Gyermekeink Jövője – képességfejlesztési kiállítás

Az Afrikáért Alapítványt 2002-ben alapította France Mutombo kongói állampolgár, teológus.

Az alapítvány a Kongói Demokratikus Köztársaságban oktatási, szociális és egészségügyi téren végez tevékenységet: a fővárosban, Kinshasában az Othniel Általános és Középiskolát, a La Providence árvaházat tartja fenn. Számos fővárosi és vidéki egészségügyi központot támogat és lát el gyógyszerekkel, műszerekkel, vidéken fejlesztési programokat bonyolít le.

Magyarországon globális neveléssel kapcsolatos, tolerancia- és ismeretterjesztő előadásokat tartanak és kulturális programokat szerveznek.

Híreink a köztünkélnek.hu oldalon olvashatóak! Tevékenyésgünket a facebook közösségi portálon is követheted.

Kapcsolódó aktuális Tekintse meg a projekthez kapcsolódó aktuálisokat

Sikeres februári rendezvényeink

2014. március 11.

Február végén a Business Network International (BNI) több napos üzleti kapcsolatépítő rendezvényén vettünk részt, február 27. és március 2. között pedig a budapesti Hungexpo-n megrendezésre került III. Afrika Expo és Vásáron vártuk az érdeklődőket. További információk

A változatosság gyönyörködtet!

2013. június 05.

Beszámoló a "Köztünk élnek. Ismered őket?" rendezvényről 2013. június első hétvégéjén volt lehetőségük a látogatóknak megismerni őket... További információk