Vissza

Projektek

Kérjük, olvassa el projektjeinkről szóló leírásokat, és amennyiben támogatni kívánja az adott célt a projekt leírása alatt található „támogatom” gomb megnyomásával megteheti azt.

Köszönjük érdeklődését!

Számítógépeket a gyerekeknek!

folyamatban projekt

Naprakész informatika órával és ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEKKEL MEGÖRVENDEZTETNI A KONGÓI GYERMEKEKET? Segítségeddel most ez is lehetséges! Ismerd meg legújabb projektünket!

Ahogy előző cikkünkben olvashattátok, a kongói gyerekek legtöbbször gépírásórán, írógépeken tanulják a számítástechnikai ismereteket. Alapítványunk azonban mindig fontosnak tartotta, hogy a gyerekeknek mutathassunk egy MODERNEBB VILÁGOT, így az iskolának nem csak áramot, hanem régi számítógépeket is biztosított. Talán mondanunk sem kell, hogy a gyerekeknek mennyivel élvezetesebb volt elsajátítani SZÁMÍTÓGÉPEKEN a megszokott gépírás tananyagot...

Az évek során a gépek azonban vagy meghibásodtak vagy úgy elhasználódtak, hogy már-már BE SEM KAPCSOLNAK. Diákjaink így jelenleg csak elméleti informatikai oktatásban részesülnek. Ugye, mennyire nehéz így tanulni?! Szeretnénk FOLYTATNI AZ INFORMATIKA ÓRÁKAT, hogy a gyerekek megismerjék az életet megkönnyítő, számunkra alapvető programokat.

Megindító segítségetek után hisszük, hogy sikerülhet: az őszi tanévben 4 SZÁMÍTÓGÉPET SZERETNÉNK VÁSÁROLNI A GYEREKEKNEK! Egy számítógép ára 120 $, így összesen 480 $-ra (mintegy 125 000 Ft-ra) van szükségünk az eszközök megvásárlására.

Kérjük, segíts Te is! Örvendeztessük meg együtt új számítógépekkel a kongói gyermekeket!


ALAPÍTVÁNYUNK BÁRMILYEN ÖSSZEGŰ, ESETI BEFIZETÉST SZÍVESEN FOGAD AZ ÚJ SZÁMÍTÓGÉPEK MEGVÉTELÉHEZ! Adományodat elutalhatod bankszámlaszámunkra (Magnet Bank 16200010-10039959) a következő közleménnyel: "számítógépek, Támogató neve". Az új számítógépek megvásárlásában bankkártyás fizetéssel is segíthetsz, illetve ha csekken támogatnál, kérjük, keress fel minket!

Hálásan köszönünk minden segítséget!