Rólunk írták

Az Afrikáért Alapítvány tevékenysége, a missziós utazások és Kongó exkluzivitása miatt rádió- és tv- csatornák, a nyomtatott sajtó képviselői több alkalommal adtak lehetőséget szervezetünk számára ingyenes megjelenésre, bemutatkozásra médiumaikban. Ahogy a mellékletben szereplő média megjelenéseink sorából is kitűnik, visszatérő partnerünk az RTL Klub televíziós csatorna Fókusz, illetve Fókusz Plusz című műsora, illetve legújabb kiemelkedő médiapartnerünk a TV2 (Világ Árvái sorozat).

Olvasson többet rólunk

RTL Klub Fókusz plusz: Diamond Trophy Namíbiában Az RTL Klub, Barabás Évával a kormánynál saját terepjáróval indul harcba ezen a különleges autóversenyen, hogy megnyerje a győztesnek járó gyémántot.

RTL Klub Fókusz plusz: ŐSERDEI ORVOS Richárd testvér a kongói őseredő mélyén él már több mint 10 éve. A szemész orvos egy vallási közösség önkénteseként dolgozik egy kabindai kórházban, ahol egy fél Magyarországnyi terület betegeit látja el.

RTL Klub Fókusz plusz: Kongói árvák-A Kongóban nemrég véget ért polgárháború 3 millió halálos áldozatot követelt. Több millióan maradtak árvák, akiken többek között jó néhány magyar önkéntes is segít. Velük eredtünk az afrikai őserdő mélyére.

RTL Klub Fókusz plusz: Kongói boszorkányok-Afrikában még a mai napig hisznek a boszorkányok létezésében. Olyan fiatalokat látogatunk meg, akik különleges képességeik miatt a környezete boszorkánynak tart.

Elle Magazin

Eltérő Életmód Magazin- 10 éves az Afrikáért Alapítvány

HVG-Bréking: valaki jót mond a magyarokról

Origo - Humanitárius turizmus

SzabadÚjság - megjelenés egy szlovákiai lapban

MTV - Teadélután 2010. május. 25. (Beszélgetés a Nemzetközi Afrika Nap kapcsán France Mutomboval és alapítványunk egy támogatójával; az interjú a 8. perctől látható)