Vendégkönyv

Vendégkönyvünkben mindenkinek megadjuk a lehetőséget, hogy elmondhassa véleményét, észrevételét az Afrikáért Alapítvánnyal kapcsolatban. Legyen szó akár missziós küldetésünkről, a kontinens lakóiról, az örökbefogadásra váró árvákról, vagy akár saját tapasztalatokról, itt megoszthatja gondolatait.

Vendégkönyv bejegyzéseink

2010. július 15. - 13:55Szabó László

Hungary

sziasztok!
most találtam rá az Afrikáért alapítványra!a legnemesebb dologra vállalkoztok:segítetek a jobb sorsra érdemes afrikaiakon,és ebben én is szeretnék szerepet vállalni veletek!
sok kitartást és eredményes munkát kívánok hozzá!!!

2010. május 09. - 17:25Martus Ildikó

Magyarország - Tata

Életem legnagyobb álma, hogy kimehessek Afrikába, mint önkéntes. Sajnos csak most találtam rá az alapítványra, de bízom benne, hogy lesz még lehetőség jelentkezni ilyen jellegű munkára.

2010. április 25. - 13:52Dusinszki Barbara

Magyarország - Szeged

Szívügyem Afrika.Éppen ezért választottam az etika éretségimhez témának.Tetszik az Afrikáért Alapítvány tevékenysége. Sokat segítettek az éretségimben.

2010. április 17. - 16:15AMÍRAH

Magyarország - Budapest

nekem szívügyem Afrika.

2010. április 11. - 19:25Füle Lídia

Magyarország - Cegléd

Kedves "Afrikáért Alapítvány"!

Az élet elém sodort Bennneteket, s biztosan tudom, hogy nem hiába. A múlt hét szerdán minden előzetes terv nélkül este 9 óra környékén betértem a nyugati téri Alexandra könyváruházban, ahol sajnálattal vettem tudomásul, hogy a meghírdetett beszámolóról lemaradtam, azonban tudomást szereztem létezésetekről! :)

Gratulálok a színvonalas honlaphoz, ahol rengeteg információval gazdagodtam a szivet melengető tevékenységetekről!
Az idei 1%-omnak jobb helye nem is lehet és szeretnék csatlakozni az örökbefogadók táborához!

Erőt, egészséget kívánok munkátokhoz!