Vissza

Projektek

Kérjük, olvassa el projektjeinkről szóló leírásokat, és amennyiben támogatni kívánja az adott célt a projekt leírása alatt található „támogatom” gomb megnyomásával megteheti azt.

Köszönjük érdeklődését!

Simba projekt - Kerítés az árvaházhoz!

folyamatban projekt

Másfél éve komoly gyűjtésbe kezdtünk, hogy helyrehozzuk árváink hirtelen megrongálódott kerítését. Kongói önkéntesünk, Anna most egy nem mindennapi ötlettel állt elő, így képzeljétek, végre elkezdődhetett az építkezés! Kérjük, most Te is segíts! Építsük újjá a kerítést, téglánként!

Talán már Ti is hallottatok arról, hogy 2016 nyarán, az esős évszakban megrongálódott kongói árvaházunk kerítése. Az anyagi kár és a kerítéstörmelékek látványa mellett az volt a legnehezebb, hogy a gyerekek innentől fogva az ártó szándéknak kitéve, a rossz kongói közbiztonsági helyzetben hajtották nyugovóra a fejüket.

Alapítványunk a támogatók segítségével azonnali gyűjésbe kezdett, ahol nagyjából 800.000 forint gyűlt össze, ám ez még nem volt elég az építkezés megkezdéséhez. Kedves önkéntesünk, Anna, akinek elszántságáról és sikeres missziójáról már többször írtunk Nektek, tettrekész módon lépett közbe: hogy minél előbb elkezdhessük az építkezést, decemberben önálló, célirányos gyűjtésbe kezdett, Simba projekt néven!

>>  http://animanna.blog.hu/2017/12/10/simba_projekt_892 <<

Boldogan írjuk, hogy támogatóink és Anna olvasóinak összefogásával összegyűlt annyi pénz, hogy decemberben ELKEZDŐDHETETT A KERÍTÉSÉPÍTÉS! :)

Alapítványunk 15 éves fennállása alatt folyamatosan új célokat jelöl ki, majd apránként és kitartóan halad azok megvalósításáig. Ez most sincs másképp, lépésről lépésre szeretnénk felépíteni a kerítést!

Most arra gyűjtünk, hogy a legszükségesebb szakaszon egy 3 méter magas, 28 méter hosszú, vasoszlopokkal erősített kerítést építsünk az árvaház köré. Ez mind az ártó szándékú emberek elől, mind a nagy viharoktól védené a gyerekeket.

Itt láthatjájok a különbséget:


A jobb oldali erős téglakerítés befejezéséhez még 2700 dollárra, azaz közel
700.000 FT-RA VAN SZÜKSÉG!

Ez tudjuk, óriási összeg, de nagyon fontos a sok szükséges fejlesztendő dolog mellett! A kerítés közel 2800 téglát emészt fel, megépítéséhez sok cementre, vakolatra és a három munkás munkadíjára is szükség lesz, de tudjuk, Veled ez is sikerülhet!

Gondoltad volna, milyen sokat jelent a segítséged?

  • 1000 Ft-ból 4 darab téglát adományozhatsz a kerítéshez!
  • 5000 Ft-ból 20 darab építőkockát vásárolhatsz meg,
  • 20000 Ft-ból pedig egy jelentős szakaszát garantálhatod az árváházi kerítésnek!

Most ugyan az árvaház megrongálódott kerítéséről láthattál képeket, de hadd büszkélkedjünk el nektek annak belsejével, a csodaszép kerttel is, amely árvánk, Nzuzi, becenevén Denzu munkájának eredménye. Mindezt a szépséget tudnánk megőrizni a Ti segítségetekkel…
Kérjük, segítsetek!

 ***
Alapítványunk bármilyen összegű, eseti támogatást szívesen fogad az árvaházi kerítés újjáépítéséhez! Adományodat elutalhatod bankszámlaszámunkra (Magnet Bank 16200010-10039959) „kerítésépítés, Támogató neve” közleménnyel, illetve bankkártyás úton is segíthetsz.

Ha számodra a csekkes támogatás lenne a legkényelmesebb, azt is nagyon szívesen küldünk Neked, ehhez kérjük, keress minket a tulner.viola@afrikaert.hu címen.

Hálásan köszönünk minden segítséget!
*** 

Kapcsolódó aktuális Tekintse meg a projekthez kapcsolódó aktuálisokat

Új kapuval bővült az árvaházi kerítés!

2018. március 19.

Fantasztikus hírt szeretnénk megosztani veletek! Néhány hónapja kezdtünk bele árvaházi kerítésünk megerősítésébe, és hatalmas előrelépések történtek: már új kapuja is van az árvák kerítésének! Szeretnénk megköszönni Nektek! További információk