Projektek

Kérjük, olvassa el projektjeinkről szóló leírásokat, és amennyiben támogatni kívánja az adott célt a projekt leírása alatt található „támogatom” gomb megnyomásával megteheti azt.

Köszönjük érdeklődését!

Tekintse meg projektjeinket

Szociális és oktatási gyermekközpont létrehozása - Etiópia

Az etiópiai Ambo városában működtetett árvaházunknak otthont adó új épület elkészült, a gyerekek beköltözéséhez már csak a bútorok, berendezések hiányoznak, ehhez várunk felajánlásokat.

További információk

Humanitárius turizmus 2012

Humanitárius Turizmus utazások Afrikába 2012. Októbertől - decemberig (Etiópia, Kenya, Uganda, Ruanda, Tanzánia, Malawi, Zambia, Botswana, Dél-Afrika, Kongó) Alapítványunk fennállásának 10. évfordulója alkalmából rendkívüli humanitárius utakat indítunk: 10 célország, több turnus, felejthetetlen egyedi élmény, segélyezés, fejlesztés, már...

További információk

24 éves fiú keres támogatókat egyetemi tanulmányaihoz

Egy nehéz sorsú kongói félárva fiúnak támogatót keresünk a nemzetközi tanulmányok szak finanszírozásához! Reméljük, hogy lelkes támogatóra talál!

További információk

Vidéki iskolaépítés - Matonge falu

Matonge-i iskola újjáépítését tűzte ki legközelebbi céljául az alapítvány. Nagy szüksége lenne a falunak egy igazi iskolára, mivel jelenleg egy nádból, gallyból tákolt építményben tanulnak a diákok.

További információk

Vidéki iskolaépítés - Ngamanzo

Ngamanzo új iskoláját 2008. szeptember 18-án adtuk át hivatalos ünnepség keretében. Így a gyerekek a tanévet már egy új épületben, jobb körülmények között kezdhették.

További információk