Projektek

Kérjük, olvassa el projektjeinkről szóló leírásokat, és amennyiben támogatni kívánja az adott célt a projekt leírása alatt található „támogatom” gomb megnyomásával megteheti azt.

Köszönjük érdeklődését!

Tekintse meg projektjeinket

DIÁKTÁMOGATÁS PROGRAM

HAVI 2900 FT EGY AFRIKAI GYEREKNEK A NYOMORBÓL VALÓ KITÖRÉS ESÉLYÉT, AZAZ A TANULÁST LEHETŐSÉGÉT JELENTI. TE LE TUDSZ MONDANI EGY ÉTTERMI VACSORÁRÓL A KEDVÉÉRT?

További információk

A VÁGYAIK ugyanazok... a lehetőségeik NEM!

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadója 1%-ával az Afrikáért Alapítványt! Varázsoljunk együtt mosolyt az afrikai szegény gyermekek arcára!

További információk

"Vízibility" – Tiszta vízzel a kongói gyerekek jövőjéért!

A világ egyik legelmaradottabb országában a szegénység, az alacsony életszínvonal, az egészségügyi problémák egyik legfőbb oka a tiszta víz hiánya és rossz higiénés körülmények. A magyar és nemzetközi célkitűzésekkel összhangban e problémát kívánjuk kezelni szociális-oktatási központunkban és környékén.

További információk

Nélkülözhetetlenek az új varrógépek!

Gondoltad volna, hogy ezt a csodaszép ruhát a saját kezeikkel készítették a gyerekek? Az Iskolánk szabás-varrás szakosztályába járó diákok már egészen kiskoruktól fogva ismerik a varrógépeket és ami nagyon fontos, őszinte örömüket lelik a ruhakészítésben.

További információk

INDUL A TANÉV KONGÓBAN - Segíts Te is az új padok beszerzésében

Ahhoz, hogy a gyerekek gördülékenyen jegyzetelhessenek, szükségük van 50 padra (15 000 Ft/db). Járulj hozzá Te is a kongói diákok oktatásához! Nyomj a "Támogatom" gombra és juttasd el hozzánk gyorsan és egyszerűen a bankkártyás fizetés segítségével bármilyen összegű támogatásodat. Köszönjük!

További információk