Projektek

Kérjük, olvassa el projektjeinkről szóló leírásokat, és amennyiben támogatni kívánja az adott célt a projekt leírása alatt található „támogatom” gomb megnyomásával megteheti azt.

Köszönjük érdeklődését!

Tekintse meg projektjeinket

Kirándulás az árvaház gyerekei számára

Egy kis kikapcsolódást szeretnénk biztosítani az árvaház gyermekei számára, így merült fel az önkéntesek fejében a kirándulás szervezésének gondolata.

További információk

Tereprendezés az Othniel Iskola udvarán

A College Othniel iskola udvarának fejlesztésén munkálkodtak önkénteseink, amelynek célja az esőzések miatti talajelmosódás megfékezése és egy esztétikusabb udvarkép kialakítása.

További információk

HAGYJ NYOMOT MIKROBUSZ PROJEKT 2013

Legyen egy mikrobusza a kinshasai árváknak és diákoknak!

További információk

HID - Humanitárius Iskolák és Diákok Afrikáért

A HÍD Afrikáért Program egy olyan kultúrákon átívelő virtuális hidat teremt afrikai és magyar diákok és iskolák között, melynek alappillérét képező „H-IDea” (humanitárius akció) megvalósítása során a magyar diákok közösen összefogva támogathatnak egy előre kiválasztott oktatási, szociális vagy egészségügyi fejlesztést Afrikában. A Program a fent...

További információk

KÖZTÜNK ÉLNEK - Ismered őket?

2013-as projektünk célja az volt, hogy megkönnyítsük a bevándorlók integrációját, illetve hogy a hazai társadalom elfogadóbb, befogadóbb legyen velük szemben.

További információk