Projektek

Kérjük, olvassa el projektjeinkről szóló leírásokat, és amennyiben támogatni kívánja az adott célt a projekt leírása alatt található „támogatom” gomb megnyomásával megteheti azt.

Köszönjük érdeklődését!

Tekintse meg projektjeinket

Papa Moise árvái

Április végén sajnos, szomorú esemény történt. Meghalt a Colliege Othniel és a La Providence Árvaház igazgatója; Papa Moise. Az 57 éves férfi maga után hagyta gyermekeit és feleségét, akik támogatásra szorulnak. Papa Moise-nak sokat köszönhetünk, vele egy pótolhatatlan munkatársat és családtagot veszítetünk el, így kidolgoztunk egy egyedi...

További információk

Othniel iskola építése - az Alapítvány első iskolája

Az Othniel iskolában valósítottuk meg először a diák- és árvatámogatási programunkat. Az iskola azonban szörnyű állapotokban volt, és a tanulók számára az épület már kicsinek bizonyult az évek előrehaladtával. A diákok száma a programunknak köszönhetően 2002 óta 200-ról 750 főre emelkedett.

További információk

Európai Önkéntes Szolgálat - EVS

Minden, amit az EVS-ről tudni kell

További információk

Iskolafejlesztés

Az alapítvány megalapításakor elsődleges célként tűztük ki a gyakorlati tudás átadását az Afrikában élőknek. Ez a cél azonban mára kissé háttérbe szorult, a további fejlesztések elmaradtak. Az elkövetkezendő időszakban munkánkat szeretnénk olyan tervek megvalósítására áldozni, melyek célkitűzésünk eléréséhez még közelebb visznek.

További információk

Tyúkudvar a La Providence árvaháznak

Egy baromfiudvar létrehozásán munkálkodtak önkénteseink, amely komoly előrelépést jelentett az árvák számára. Nem csak mindennapos elfoglaltságot jelent nekik, hanem egyfajta felelősségvállalást is, amely pénzkereseti lehetőséget is teremt az önellátás mellett.

További információk